Search

Boekenmarkt in Puiflijk (GLD) op zondag 12 maart

12mrt10:0013:00Boekenmarkt in Puiflijk (GLD) op zondag 12 maart

Marktinformatie

Op zondag 12 maart 2023 organiseert muziekvereniging Arezzo wederom een boekenmarkt. Muziekvereniging Arezzo is een samenwerkingsverband tussen de muziekverenigingen St. Willibrord uit Boven-Leeuwen en Kunst Na Arbeid uit Puiflijk. Naast de rommelmarkt is deze boekenmarkt een traditie geworden, waarnaar menig lezer uitkijkt. In de loop van de jaren is er een gevarieerde verzameling ontstaan, die regelmatig wordt aangevuld met “nieuwe” boeken, soms heel oud maar ook boeken, die recent zijn uitgegeven.
Het blijft een dynamisch assortiment dat nooit verveelt. Uiteenlopend en veelomvattend. Van streekromans tot stripboeken. Van naslagwerken tot verzamelwerken. Hobbyboeken en literatuur. Daarnaast hebben we nog een aantal langspeelplaten in de aanbieding. Voor jong en oud en voor de liefhebber een aansporing om te komen kijken en voor een aangenaam prijsje iets leuks mee naar huis te nemen.
De boekenmarkt vindt plaats in de voormalige bloemenkas van de familie Reijnen aan de Oude Koningstraat 2A te Puiflijk. De openingstijd is van 10.00 tot 13.00 uur. De entree bedraagt € 1,-

* Meer rommelmarkten op 12 maart
* Meer rommelmarkten in Gelderland
* Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief met rommelmarkten en meer

Openingstijd markt

(Zondag) 10:00 - 13:00

Adres markt

Puiflijk - Voormalige bloemkas

Oude Koningstraat 2A, 6655AN, Puiflijk (Provincie Gelderland)

- advertentie -