Search

Antiek en Curiosa fair kasteeltuin Cannenburgh in Vaassen op zondag 1 september

202401sep09:0016:30Antiek en Curiosa fair kasteeltuin Cannenburgh in Vaassen op zondag 1 september

Marktinformatie

Ontdek Schatten op de Antiek- en Curiosamarkt in de Tuinen van Kasteel Cannenburgh

Vaassen, – Bereid u voor op een betoverende reis door de tijd op zondag 1 september 2024, Antiek- en Curiosamarkt in de prachtige tuinen van Kasteel Cannenburgh in Vaassen. Dit historische kasteel, omgeven door weelderige tuinen, zal het toneel zijn voor een evenement dat liefhebbers van antiek en curiosa niet mogen missen.

Met trots presenteren wij u de Antiek- en Curiosamarkt van 2024, een schatkist vol bijzondere vondsten en vintage parels. Deze markt biedt bezoekers de kans om te dwalen langs maar liefst 120 stands, elk vol met unieke en prachtige items. Of u nu op zoek bent naar antieke meubelstukken, vintage sieraden, retrokleding of andere verzamelobjecten, deze markt heeft voor elk wat wils.

De markt opent haar poorten om 9.00 uur ’s ochtends en verwelkomt bezoekers tot 16.30 uur ’s middags. Dit biedt voldoende tijd om rustig rond te snuffelen, met gepassioneerde handelaren te praten en uw persoonlijke schatten te ontdekken. Bovendien is er op het terrein van Kasteel Cannenburgh een scala aan culinaire lekkernijen beschikbaar, zodat u kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl u zich onderdompelt in de rijke geschiedenis en cultuur van deze bijzondere locatie.

De Antiek- en Curiosamarkt op Kasteel Cannenburgh is niet alleen een winkelgelegenheid, maar ook een kans om deel uit te maken van een historische ervaring. De prachtige tuinen en het majestueuze kasteel vormen het ideale decor voor deze markt, waardoor het een unieke en onvergetelijke dag wordt voor het hele gezin.

Mis deze kans niet om antieke schatten te ontdekken en een onvergetelijke dag door te brengen op een betoverende locatie. Noteer 1 september 2024 in uw agenda en kom naar de Antiek- en Curiosamarkt in de tuinen van Kasteel Cannenburgh in Vaassen.

Kasteel Cannenburgh is een historisch kasteel gelegen in Vaassen, Gelderland. Het kasteel en zijn tuinen zijn een belangrijk cultureel erfgoed en trekken jaarlijks talloze bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.

* Rommelmarkt 1 september
* Rommelmarkt Gelderland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 09:00 - 16:30

Adres markt

Vaassen - Kasteel Cannenburgh

Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB, Vaassen (provincie Gelderland)

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderieën en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More