Search

Boekenmarkt in Delft op 21 juli

202421jul10:0016:00Boekenmarkt in Delft op 21 juli

Marktinformatie

Op zondag 21 juli a.s. vindt de 11e editie van de Delftse Boekenmarkt plaats. Op het gezellige plein aan de Elzenlaan in Delft (in de wijk Vrijenban) staan de kramen vanaf 10.00 uur weer klaar. Bezoekers kunnen tot 17.00 uur naar harte wens snuffelen tussen de vele duizenden boeken. Zowel particuliere als professionele boekverkopers uit het hele land verwelkomen u graag bij hun kraam en laten u graag zien welke mooie boeken er dit jaar meegebracht zijn. Het totale aanbod zal weer overweldigend zijn.

Waarom naar de ‘Delftse Boekenmarkt’?
Het gezellige en groene plein in combinatie met het kleinschalige karakter maakt de ‘Delftse Boekenmarkt’ zo aantrekkelijk voor boekenliefhebbers. De ca. 30 kramen bieden ook dit jaar een overzichtelijke boekenmarkt en tegelijkertijd is er een zeer ruim aanbod en een grote diversiteit aan boeken. Zitjes bieden de mogelijkheid even uit te rusten en gedane aankopen nog eens rustig te bekijken.
De boekenmarkt is makkelijk bereikbaar, zowel per fiets, auto als openbaar vervoer. De bushalte is op circa 100 meter loopafstand, parkeren is in Vrijenban op zondag gratis.

Voor meer informatie: delftse.boekenmarkt@outlook.com of 06 575 94 607.

* Rommelmarkt 21 juli
* Rommelmarkt in Zuid-Holland

Ga je dit weekend naar deze boekenmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden boekenmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 10:00 - 16:00

Adres markt

Delft - plein a/d Elzenlaan

Elzenlaan 1, 2612 VW, Delft (Provincie Zuid-Holland)

- advertentie -