Search

Boekenmarkt in Puiflijk (GLD) op zondag 15 oktober

202315okt10:0013:00Boekenmarkt in Puiflijk (GLD) op zondag 15 oktober

Marktinformatie

Op zondag 15 oktober 2023 organiseert muziekvereniging Arezzo wederom een boekenmarkt. Arezzo is het samenwerkingsverband tussen de muziekverenigingen St. Willibrord uit Boven-Leeuwen en Kunst Na Arbeid uit Puiflijk. Naast de rommelmarkt is de boekenmarkt een traditie geworden, waarnaar menig lezer uitkijkt. In de loop van de jaren is er een zeer gevarieerde verzameling ontstaan Deze verzameling wordt regelmatig aangevuld met “nieuwe” boeken, soms heel oud maar ook boeken, die recent zijn uitgegeven.
Het blijft zo een dynamisch assortiment dat nooit verveelt. Uiteenlopend en veelomvattend. Van streekromans tot stripboeken. Van naslagwerken tot verzamelwerken. Hobbyboeken en literatuur. Verder hebben we nog een aantal langspeelplaten in de aanbieding. Voor jong en oud en voor de liefhebber een aansporing om te komen kijken en voor een aangenaam prijsje iets leuks mee naar huis te nemen.
De boekenmarkt vindt plaats in de voormalige bloemenkas van de familie Reijnen aan de Oude Koningstraat 2A te Puiflijk. De openingstijd is van 10.00 tot 13.00 uur. De entree bedraagt € 1,-

* Rommelmarkt op 15 oktober
* Rommelmarkt in Gelderland
* Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief met rommelmarkten en meer

Openingstijd markt

(Zondag) 10:00 - 13:00

Adres markt

Puiflijk - Voormalige bloemkas

Oude Koningstraat 2A, 6655AN, Puiflijk (Provincie Gelderland)

- advertentie -