Search

Brocante Fair Landgoed Middachten in De Steeg op zondag 11 augustus

202411aug09:0016:30Brocante Fair Landgoed Middachten in De Steeg op zondag 11 augustus

Marktinformatie

Op zondag 11 augustus 2024 wordt Landgoed Middachten in De Steeg omgetoverd tot een ware schatkamer van antiek en curiosa! Met maar liefst 120 kraampjes gevuld met prachtige vondsten en historische schatten, belooft deze markt een onvergetelijke dag te worden voor zowel verzamelaars als nieuwkomers in de wereld van erfgoed en antiquiteiten.

De Grote Antiek en Curiosa Markt op Landgoed Middachten is een must-visit evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontdekken van unieke, historische en fascinerende voorwerpen. Van antieke meubelstukken tot retro snuisterijen, vintage kleding tot sieraden met een verhaal – deze markt heeft voor elk wat wils.

Een van de meest opwindende aspecten van deze markt is de toegang: het is helemaal gratis! Er is geen betere manier om een zondag door te brengen dan met een wandeling over het prachtige landgoed, omringd door de geschiedenis van Nederland en omringd door boeiende antiek en curiosa.

Bezoekers wordt geadviseerd om vroeg te komen om de beste vondsten te scoren. De markt begint om 9 uur en duurt de hele dag tot 16.30 uur.  Na een dag vol schatzoeken, kun je heerlijk ontspannen op het landgoed, omringd door de serene schoonheid van de natuur.

Voor degenen die met de auto komen, is er handige parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein tegen een bescheiden tarief van slechts €4,-. Een goede parkeergelegenheid is gegarandeerd, zodat je je volledig kunt richten op het verkennen van de markt en het genieten van de sfeer.

Dus, markeer 11 augustus 2024 in je agenda en mis deze kans niet om een dag vol avontuur en ontdekking te beleven op de Grote Antiek en Curiosa Markt op Landgoed Middachten in De Steeg. Breng je vrienden en familie mee en maak van deze dag een gedenkwaardige ervaring vol met geschiedenis en charme.

* Rommelmarkt 11 augustus
* Rommelmarkt Gelderland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 09:00 - 16:30

Adres markt

De Steeg - Kasteel Middachten

Smidsallee, 6994 BJ, De Steeg (Provincie Gelderland)

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderieën en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More