Search

Curiosamarkt in Putten op dinsdag 6 augustus

202406aug09:0016:30Curiosamarkt in Putten op dinsdag 6 augustus

Marktinformatie

Putten, Markeer je kalender voor een onvergetelijke reis terug in de tijd tijdens de Antiek- en Curiosamarkten in Putten! Op dinsdag 6 & 13 augustus 2024 worden het Kerkplein en het Fontanus plein omgetoverd tot schatkamers vol nostalgische vondsten.

Deze traditionele markt staat bekend om zijn omvang en de kwaliteit van de aangeboden schatten. Met maar liefst rond de 120 kraampjes per markt, brengen gepassioneerde verzamelaars en handelaren een schat aan antiek, curiosa en verzamelobjecten samen.

Waan jezelf even terug in de tijd terwijl je je vergaapt aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klassieke meubels, klokken, antiquarische boeken, langspeelplaten en andere betoverende voorwerpen uit vervlogen dagen. Er is voor elk wat wils, en velen gaan naar huis met een stukje geschiedenis dat doet denken aan grootmoeders tijd.

De Antiek- en Curiosamarkt is geopend van 09:00 tot 16:30 uur en de toegang is gratis. Maak er een gezellig dagje uit van of geniet van een ontspannen middag weg van huis of de camping!

* Rommelmarkt 6 augustus
* Rommelmarkt Gelderland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Dinsdag) 09:00 - 16:30

Adres markt

Putten - Centrum

Fontanusplein, 3881 BZ, Puten

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderie├źn en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More