Search

Jaarmarkt in Mierlo (NB) op zondag 30 juni

202430jun09:0017:00Jaarmarkt in Mierlo (NB) op zondag 30 juni

Marktinformatie

Grote Jaarmarkt in Mierlo op Zondag 30 juni 2024

Mierlo, – Zet het in je agenda en markeer de datum: Zondag 30 juni 2024 wordt een dag om nooit te vergeten! Mierlo, een pittoresk dorp met een rijke geschiedenis, opent zijn deuren voor de meest spectaculaire jaarmarkt van het jaar. Het wordt een bruisend evenement dat je niet wilt missen.

De Grote Jaarmarkt in Mierlo belooft een onvergetelijke dag vol plezier voor het hele gezin. Hier zijn slechts enkele redenen waarom je deze unieke ervaring niet mag missen:

1. 150 kramen met oude en nieuwe schatten: De markt biedt een schat aan koopjes en vondsten, variërend van antiek en handgemaakte kunst tot de nieuwste gadgets en snuisterijen. Dit is de plek waar je jouw verborgen schat kunt ontdekken!

2. Kinderattracties: Voor de kleintjes is er een draaimolen en een springkussen

3. Gezellige terrassen: Geniet van heerlijke hapjes en drankjes op de gezellige terrassen verspreid over het marktterrein. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de sfeer van de markt.

4. Livemuziek: Laat je entertainen door liveoptredens van getalenteerde artiesten. De muziek vult de lucht en geeft een extra dimensie aan de feestelijke ambiance.

En het beste van alles: de toegang is helemaal gratis! Dit evenement is bedoeld om de gemeenschap bij elkaar te brengen en iedereen de kans te geven om te genieten van al het moois dat Mierlo te bieden heeft.

Dus zet 30 juni 2024 in je agenda, breng je familie en vrienden mee en kom naar de Grote Jaarmarkt in Mierlo. Het wordt een dag vol plezier, ontdekking en gemeenschap. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!

* Rommelmarkt 30 juni
* Rommelmarkt Noord-Brabant

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 09:00 - 17:00

Adres markt

Mierlo - Centrum

Dorpstraat, 5731 KZ, Mierlo (Provincie Noord-Brabant)

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderieën en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More