Search

Kofferbakmarkt in Hemelum (FR) op zondag 28 juli

202428jul10:0016:00Kofferbakmarkt in Hemelum (FR) op zondag 28 juli

Marktinformatie

We organiseren weer een Flinke Flea Market! Heerlijk sneupen tussen de spullen die iemand te verkopen heeft. Wij van it Flinkeboskje kunnen bijna niet wachten. Heb je mooie oude vintage spullen en wil je die verkopen? Of zoek je dat mooie krukje of tafeltje voor je nieuwe huis? Kom langs op de Flinkefarm.

Heerlijk schatzoeken en sla je slag. Wil je bij ons een plaats reserveren om je spullen te verkopen? Meld je aan via de mail en haal eens je zolder leeg. Een stoel die je misschien 5 jaar al niet hebt aangeraakt, kan een supervondst zijn voor iemand anders. Het evenement wordt gehouden op het erf van de Flinkefarm te Hemelum. Tevens wordt deze locatie gebruikt voor bruiloften en andere unieke evenementen. De shop ‘Sip & Clara’ van de zussen Claartje en Rixt is dan ook geopend. Hier vind je de reden waarom ze ooit de Flinke Flea Market zijn begonnen. De liefde voor bijzondere items zoals meubels, lampen, kunst en decoratie straalt ervan af. Wees welkom op de Flinkefarm!

De toegangsprijs voor deze kofferbakmarkt in Hemelum is € 2.50.

* Rommelmarkt op 28 juli
* Rommelmarkt in Friesland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 10:00 - 16:00

Adres markt

Hemelum - Flinkeboskje

Flinkeboskje 1, 8584 WV, Hemelum

- advertentie -