Search

Koningsdag vrijmarkt in Utrecht op donderdag 27 april

202426apr(apr 26)18:0027(apr 27)18:00Koningsdag vrijmarkt in Utrecht op donderdag 27 april

Marktinformatie

De Koningsdag vrijmarkt in Utrecht begint al op woensdag 26 april om 18.00 uur en eindigt donderdag 27 april om 18.00 uur. Wil je zelf je spullen verkopen op de Koningsdag markt in Utrecht? Bekijk de spelregels:
Iedereen mag meedoen: u mag van vrijdag 26 april 18.00 uur tot zaterdag 27 april 18.00 een kleedje neerleggen in het vrijmarktgebied. U kunt zelf een plekje uitzoeken en hoeft zich niet aan te melden. En u kunt geen standplaats of kraam huren.
Kindervrijmarkten: in de stad zijn 2 plekken gereserveerd voor kleedjesverkoop door kinderen. Dit zijn park Lepelenburg, het Nijntjepleintje en de Van Asch van Wijckskade. In de wijken worden ook verschillende kinderactiviteiten georganiseerd.
Alleen ‘rommelmarkt’: tijdens de vrijmarkt kunt u al uw verzamelde spullen van de afgelopen jaren verkopen. De markt is alleen bedoeld voor tweedehands spullen. Commerciële verkoop is niet toegestaan.
Verkoop eten en drinken: op de vrijmarkt mag u geen eten of alcoholhoudende dranken verkopen. Wel mag u andere dranken in gesloten verpakking verkopen, bijvoorbeeld blikjes frisdrank of zakjes snoep. Commerciële verkoop is niet toegestaan.
Afval: hebt u niet alles verkocht? Laat uw onverkochte spullen niet achter in het vrijmarktgebied. Neem uw spullen mee naar huis of doe ze in een container. Deze staan op centrale punten in het vrijmarktgebied.
Stille periode: op 27 april van 1.00 uur ‘s nachts tot 11.00 uur ‘s morgens geldt een stille periode. Tijdens deze periode mag u geen onnodige geluidsoverlast maken. Ook mag u geen versterkte muziek draaien.

* Koningsdag vrijmarkt
* Meer rommelmarkten in Utrecht

Openingstijd markt

26 (Vrijdag) 18:00 - 27 (Zaterdag) 18:00

Adres markt

Utrecht

- advertentie -