Search

Snuffelmarkt in Veldhoven op zondag 14 juli

202414jul09:0016:30Snuffelmarkt in Veldhoven op zondag 14 juli

Marktinformatie

Op zondag 14 Juli 2024 organiseren wij een enorme Snuffelmarkt met mooie oude spullen in de Tuinen van Congrescentrum NH Koningshof te Veldhoven .  Vanaf 9:00 uur staan bijna 250  kramen opgesteld waar tienduizenden 2e hands spullen worden aangeboden. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb. Het is er allemaal, een compleet huis kan worden ingericht met het gigantische aanbod op deze snuffelmarkt.

Duizenden bezoekers weten steeds de weg te vinden naar deze snuffelmarkt mede dank zij het hele grote aanbod van spullen. Snuffelmarkten zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Koopjesjagen zit ons in het bloed. Het leuke van deze markten is dat je nooit weet wat je tegenkomt. Oude lp’s van in vergetelheid geraakte sterren, complete serviezen,  zakken vol gebruikte kleding, een leuk kastje om nog op te knappen, en nog veel meer.

De snuffelmarkt is geopend van 9:00 tot 16:30 uur. De toegang bedraagt € 4,- voor volwassenen, kinderen onder geleide t.m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis.

* Rommelmarkt 14 juli
* Rommelmarkt Noord-Brabant

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 09:00 - 16:30

Adres markt

Veldhoven - Tuinen NH Koningshof

Locht 117, 5504 RM

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderieën en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More