Search

Rommelmarkt in Beekbergen op zaterdag 25 mei

202425mei13:0018:00Rommelmarkt in Beekbergen op zaterdag 25 mei

Marktinformatie

Beekbergen- Op zoek naar unieke vondsten en koopjes? Kom dan naar de ‘Meuk is Leuk Garage Sale’! Op zaterdag 11 mei, zaterdag 25 mei en zaterdag 29 juni nodigen wij buurtbewoners en koopjesjagers uit om te komen snuffelen tussen een breed scala aan items, variërend van kleding en woonaccessoires tot meubels en gereedschap.

De ‘Meuk is Leuk Garage Sale’ biedt niet alleen een uitgebreide selectie van items, maar ook een gezellige sfeer en de mogelijkheid om jouw eigen verkoopbare ‘meuk’ een tweede leven te geven. Met een mega grote tuin tot onze beschikking, nodigen we verkopers uit om hun eigen kleedje, kofferbak of busje neer te zetten en hun unieke vondsten te delen met bezoekers van de garage sale.

Wat: Meuk is Leuk Garage Sale
Wanneer:Zaterdag 11 mei, 25 mei en 29 juni – 13.00 tot 18.00
Waar: Arnhemseweg 442
Toegang: Gratis

Of je nu op zoek bent naar Mooie kledingstukken, decoratieve items voor je huis, meubels, handgereedschap voor je volgende project, of gewoon een gezellige sfeer om te genieten van een dagje uit, de ‘Meuk is Leuk Garage Sale’ heeft voor elk wat wils.

Voor meer informatie over het huren van een kraampje of algemene vragen, vul dit formulier in: ln.run/JXKZi en we sturen meer informatie naar je toe.

Kom langs en ontdek schatten in overvloed op de ‘Meuk is Leuk Garage Sale’.

* Rommelmarkt 25 mei
* Rommelmarkt Gelderland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zaterdag) 13:00 - 18:00

Adres markt

Beekbergen - EN!Events

Arnhemseweg 442, Beekbergen (provincie Gelderland)

- advertentie -

Organisatie