Search

Rommelmarkt in Boven-Leeuwen (GLD) op zondag 7 april

202407apr10:0012:30Rommelmarkt in Boven-Leeuwen (GLD) op zondag 7 april

Marktinformatie

Gezellige voorjaarsrommelmarkt in Boven-Leeuwen. Muziekvereniging St. Willibrord uit Boven-Leeuwen organiseert op zondag 7 april weer de gebruikelijke rommelmarkt in d’n Dulper. Iedereen kan weer naar hartenlust ‘shoppen’ in het Kulturhus aan de Pastoor Schoenmakerstraat. Ook dit jaar zal de grote zaal weer gevuld zijn met diverse snuisterijen, servies- en glaswerk, speelgoed en kleine meubeltjes. Ook een boekenhoek zal zeker niet ontbreken.
St. Willibrord, dat op muzikaal gebied samenwerkt met KNA uit Puiflijk onder de naam Arezzo, probeert met de rommelmarkten haar inkomsten op peil te houden. Hierdoor is de vereniging minder afhankelijk van bijvoorbeeld subsidies. De opbrengsten worden onder andere besteed aan de instrumenten, jeugd, kleding en bladmuziek.
Op zondag 7 april gaat de rommelmarkt om 10.00 uur van start en duurt tot 12.30 uur. Vaak staan de eerste klanten al rond 9.00 uur voor de deur te wachten om als eerste de mooie koopjes te bemachtigen. De entree bedraagt net zoals voorgaande jaren €2,-.
Voor meer info over onze vereniging: www.muziekvereniging-arezzo.com.

* Rommelmarkt 7 april
* Rommelmarkt Gelderland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 10:00 - 12:30

Adres markt

Boven-Leeuwen - Kulturhus d'n Dulper

Pastoor Schoenmakerstraat 5, 6657 CB, Boven-Leeuwen (Provincie Gelderland)

- advertentie -