Search

Rommelmarkt in Elst op 2 juni

202402jun10:0017:00Rommelmarkt in Elst op 2 juni

Marktinformatie

Voor bezoekers:

Al vele jaren organiseert de carnavalsvereniging “Zet ‘m op” de Luikse markten. Ook in 2024 zullen we dit weer doen, op zondag 2 juni 2024 en zondag 8 september 2024. Met 250 kramen en 20.000 bezoekers zijn de Luikse markten in Elst een begrip geworden in heel Nederland. De markten worden opgeluisterd met live muziek, en de terrassen van de lokale horeca staan klaar om de vele gasten en bezoekers te verwelkomen. De Luikse markten zijn markten voor antiek, curiosa en tweedehandsspullen. De entree is uiteraard gratis en wij hopen u te zien op de 2e of de 8ste of natuurlijk allebei.

Voor kraamhouders:

Wil je van je spullen af of moet je opslagruimte of zolder worden leeggemaakt? Dan hebben we nog enkele kramen beschikbaar, maar vol=vol. U kunt zich aanmelden voor een kraam door op de volgende link te klikken: https://zetmop.nl/luikse-markt/. Na succesvolle betaling zorgen wij ervoor dat u op 2 juni of 8 september een plekje hebt. We kijken ernaar uit om u op de dag zelf te verwelkomen.

* Rommelmarkt 2 juni
* Rommelmarkt Gelderland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 10:00 - 17:00

Adres markt

Elst - Dorpsstraat

Dorpsstraat, 6661 EK, Elst (Provincie Gelderland)

- advertentie -