Search

Rommelmarkt in Epe (GLD) op vrijdag 19 april

202419apr13:0018:00Rommelmarkt in Epe (GLD) op vrijdag 19 april

Marktinformatie

Na maanden van inzamelingen en voorbereidingen zijn de vrijwilligers van de “Goede Herderkerk” er weer in geslaagd om de jaarlijkse rommelmarkt op te zetten. Vrijdag 19 April om 13:00 uur gaat de overdekte tent aan de Enkweg 2 te Epe weer open.

Ook dit jaar is het aanbod van spullen weer groot en zeer divers. U treft onder andere; meubelen, gereedschappen, huishoudelijke artikelen, kleding en overige spullen aan. Tevens zijn er voor kinderen ook een aantal activiteiten. Ook kunt u genieten van heerlijke lekkernijen, zoals o.a oliebollen en worst. Om 18:00 uur sluit de verkoop van spullen voor deze dag, maar als sluitstuk vindt om 18:15 uur een grote ANTIEK- veiling plaats in de hal van de kerk. De antieke spullen zijn de gehele dag te bewonderen.

Op zaterdag 20 April gaat de markt weer om 10:00 uur open. Het is beslist de moeite waard om weer een bezoek te brengen, omdat er nieuwe aanvoer van goederen is. Om 13:15 uur start de rommelmarkt met de gebruikelijke finale “ Vuilniszakken verkoop”. Dit betekent dat u tot 14:00 uur voor iedere volle vuilniszak, met zelf uitgezochte spullen, slechts 5 euro betaalt. Maar laat het hier niet op aan komen, want OP = OP.

Weer of geen weer, op onze overdekte markt bent u van harte welkom. De toegang is gratis.

* Rommelmarkt op 19 april
* Rommelmarkt in Gelderland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Vrijdag) 13:00 - 18:00

Adres markt

Epe - Goede Herderkerk

Enkweg 2, 8162 VW, Epe (provincie Gelderland)

- advertentie -