Search

Rommelmarkt in Leveroy (LB) op zondag 5 november

202305nov13:0016:00Rommelmarkt in Leveroy (LB) op zondag 5 november

Marktinformatie

Eindelijk is het zover: met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy alweer voor de 17e keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel én zaal Wetemans. De rommelmarkt is inmiddels een begrip in Midden-Limburg, en er wordt dit jaar – dankzij de twee locaties – groot uitgepakt!

Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken en kleine meubels zijn dit jaar terug te vinden in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. In zaal Wetemans kunt u terecht voor de verkoop van de inventaris van zaal Wetemans. De deuren van beide locaties – die overigens op loopafstand zijn – worden geopend vanaf 13:00 uur en sluiten om 16:00 uur. Om 13.30 uur wordt er in Pestoeërskoel een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van deze rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. Tijdens de rommelmarkt kunt u natuurlijk ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijk Leveroyse wafel.

Kortom; kom genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy op zondag 5 november en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. De entree bedraagt slechts €2,- waarmee u toegang krijgt tot beide locaties. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis!

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@jnleveroy.nl of info@fanfareconcordialeveroy.nl óf check de website www.fanfareconcordialeveroy.nl.

* Meer rommelmarkten op 5 november
* Meer rommelmarkten in Limburg
* Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief met rommelmarkten en meer

Openingstijd markt

(Zondag) 13:00 - 16:00

Adres markt

Leveroy - Gemeenschapshuis Pestoeërskoel

Sillenhoek 4, 6091 PD, Leveroy (Provincie Limburg)

- advertentie -