Search

Rommelmarkt in Utrecht op zaterdag 1 juni

202401jun09:0015:00Rommelmarkt in Utrecht op zaterdag 1 juni

Marktinformatie

Ook dit jaar kunnen jullie weer naar een van de leukste rommelmarkten in het land: de ByronSchillerGoethelaanMarkt of wel de Rommelmarkt Oog in Al!

Op zaterdag 1 juni 2024 zullen bijna alle bewoners van de Byronstraat, Schillerlaan en Goethelaan in de wijk Oog in Al in Utrecht vanaf 09.00 uur tot 15.00 uur voor de 31ste keer hun jaarlijkse rommelmarkt houden: brocante, antiek, vintage, boeken, huisraad, kleding, kinderspeelgoed, dvd’s, cd’s, koffie, thee, knuffels, langspeelplaten en elektronica. Deze gezellige rommelmarkt is opgenomen in een onafhankelijke lijst met de 100 leukste rommelmarkten in Nederland.

Op de rommelmarkt kunnen uitsluitend bewoners van de Byronstraat, Schillerlaan en Goethelaan als verkoper optreden. Aantal kleedjes, tafels of kramen is ongeveer 50. De drie straten zijn autovrij en de toegang is gratis. De Rommelmarkt is mede mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht! meer info: hbclemens@ziggo.nl

* Rommelmarkt 1 juni
* Rommelmarkt Utrecht

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zaterdag) 09:00 - 15:00

Adres markt

Utrecht - Oog in Al

Schillerlaan 3, 3533 VV, Utrecht

- advertentie -