Search

Rommelroute in Ittervoort (LB) op maandag 29 mei

202329mei10:0016:00Rommelroute in Ittervoort (LB) op maandag 29 mei

Marktinformatie

Op 29 mei 2023 tussen 10:00 uur en 16:00 uur vindt de eerste editie van de Rommel Route in Ittervoort plaats. De inwoners van Ittervoort hebben hun zolders en garages opgeruimd en bieden op deze dag hun overbodige spullen te koop aan. Op deze manier krijgen deze spullen wellicht bij jou een tweede leven!

De Rommel Route Ittervoort is in samenwerking met de Garage Verkoop in Neeritter, waar dit evenement al 7 jaar met veel succes wordt georganiseerd. Dit betekent dat je op 29 mei zowel in Ittervoort als in Neeritter op zoek kunt gaan naar de leukste spullen!

Deelnemers zijn te herkennen aan de blauwe en oranje ballonnen en de posters met ”Rommel Route locatie”. De deelnemerskaart is te bekijken via www.neerittervoort.nl en daarnaast zijn er plattegronden verkrijgbaar bij alle deelnemers. Op de website zijn te zijner tijd ook de verschillende categorieën van de aangeboden spullen te vinden.

Aanmelden kan tot en met 1 mei 2023 via www.route-ittervoort.nl
route@oetittervoort.nl

De organisatie van het evenement is een samenwerking tussen Dorpsoverleg Oet Ittervoort en Schutterij St. Lambertus Neeritter.

* Tweede Pinksterdag rommelmarkt
* Meer rommelmarkten in Limburg
* Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief met rommelmarkten en meer

Openingstijd markt

(Maandag) 10:00 - 16:00

Adres markt

Ittervoort

Concordiahof 29, 6014 CK, Ittervoort (Provincie Limburg)

- advertentie -