Search

Snuffelmarkt in Veldhoven op zondag 27 oktober

202427okt09:0016:30Snuffelmarkt in Veldhoven op zondag 27 oktober

Marktinformatie

Particulieren hebben weer hun zolders, kelders, schuurtjes en garages uitgemest op zoek naar nog bruikbare artikelen welke ze nog kunnen verkopen. En wat er allemaal tevoorschijn komt is nou net datgene waarvoor de vroege vogels om 9.00 uur ‘s morgens voor de deuren staan te dringen, op zoek naar een schilderij voor een paar tientjes waarvan de verkoper hopelijk geen idee heeft, dat het wel eens een Rembrandt kan zijn.

Tussen 9 en 16.30 uur schuifelen duizenden mensen langs de vele kramen op zoek naar een leuk hebbedingentje, of een kastje om zelf op te knappen. Door de sterk uiteenlopende soorten van gebruikte goederen , van “echt” antiek tot gedragen kleding is het aanbod zeer gevarieerd, voor ieder wat leuks, net waar u interesses naar uitgaan, en ook nog voor elke beurs.

Na het vele struinen op de markt kunt u lekker uitpuffen in het enorme restaurant wat Koningshof voor deze gelegenheid heeft opgesteld.

De snuffelmarkt is geopend van 9:00 tot 16:30 uur. De toegang bedraagt € 4,- voor volwassenen, kinderen onder geleide t.m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis.

* Rommelmarkt 27 oktober
* Rommelmarkt Noord-Brabant

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 09:00 - 16:30

Adres markt

Veldhoven - Tuinen NH Koningshof

Locht 117, 5504 RM

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderieën en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More