Search

Tweede Pinksterdag Curiosa en Antiek Fair in Kasteeltuin Vorden (GLD)

202420mei09:0016:30Tweede Pinksterdag Curiosa en Antiek Fair in Kasteeltuin Vorden (GLD)

Marktinformatie

Unieke Antiek, Curiosa, Vintage en Brocante Fair in de Kasteeltuin Vorden op 2e Pinksterdag

Vorden, – Op 2e Pinksterdag, 20 mei 2024, wordt de prachtige Kasteeltuin Vorden omgetoverd tot het decor van de allereerste Grote Antiek, Curiosa, Vintage en Brocante Fair. Dit veelbelovende evenement belooft een dag vol verrassingen en ontdekkingen te worden, met maar liefst 120 stands die tot de rand toe gevuld zijn met de meest bijzondere schatten.

Deze unieke fair, een primeur voor de regio, brengt verzamelaars, liefhebbers van antiek, en schatzoekers samen voor een onvergetelijke dag. Wat deze fair extra bijzonder maakt, is het uitgebreide en gevarieerde aanbod dat te vinden is. Van prachtige antieke meubels tot vintage kleding, van curiosa tot brocante vondsten, er is voor ieder wat wils. Het is een walhalla voor liefhebbers van stijl, geschiedenis en nostalgie.

De organisatoren hebben er alles aan gedaan om deze fair toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht het budget. De fair is open van 9:00 tot 16:30 uur, zodat bezoekers voldoende tijd hebben om de schatten te ontdekken. De toegangsprijs bedraagt slechts € 6 voor volwassenen, en kinderen onder begeleiding tot 12 jaar mogen gratis de fair betreden. Daarnaast is parkeren ook kosteloos, zodat bezoekers zonder zorgen kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Dit evenement belooft een uitstekende gelegenheid te worden om iets unieks en speciaals te vinden, terwijl u zich onderdompelt in de sfeer van de prachtige Kasteeltuin Vorden. Dus, reserveer maandag 20 mei 2023 in uw agenda en kom naar de Grote Antiek, Curiosa, Vintage en Brocante Fair voor een dag vol schattenjacht, verwondering en gezelligheid.

* Tweede Pinksterdag rommelmarkt
* Rommelmarkt Zuid-Holland

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Maandag) 09:00 - 16:30

Adres markt

Vorden - Kasteel Vorden

De Horsterkamp 8, Vorden (provincie Gelderland)

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderieën en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More