Search

Twentse Brocantefair in Delden op zondag 30 juni

202430jun09:0016:30Twentse Brocantefair in Delden op zondag 30 juni

Marktinformatie

De Twentse Brocante Fair zal dit jaar op zondag 30 juni 2024 van 9 – 16.30 uur plaatsvinden.
De Langestraat wordt omgetoverd tot een vrolijke en gezellige brocante markt, waar ook professionele brocanteurs hun mooiste spullen aanbieden. Zo’n 100 standhouders pakken uit met antiek, brocante, design, vintagespullen en collector items.

Er zullen kramen zijn met prachtige brocante, sieraden & zilverwerk, boeken, speelgoed en nog veel meer. Ontdek hier de leukste dingen uit vroeger tijden, spullen met een doorleeft karakter of net dat ene item waar je al jaren naar op zoek bent.

Het centrum van Delden is op deze zondag de “the place to be”. Iedereen is op zoek naar dat “uniek” stukje antiek of brocant. De garantie voor een geslaagd uitstapje aan de Twentse Brocante Fair is natuurlijk het meepikken van een gezellig terrasje op een van de sfeervolle terrassen van Delden. Ook de winkels zullen open zijn.

‘Tussen Kunst & Kuipers’. Bij Kuipers Kunst en Antiek aan de Langestraat 8 wordt deze dag, gratis en geheel vrijblijvend, getaxeerd. Dus breng je mooiste zilverwerk, curiosa of antiek mee.

* Rommelmarkt 30 juni
* Rommelmarkt Overijssel

Ga je dit weekend naar deze rommelmarkt? Kijk voor de tijd nog even op de website van de organisator, soms worden rommelmarkten geannuleerd.

Openingstijd markt

(Zondag) 09:00 - 16:30

Adres markt

Delden - Langestraat

Langestraat, 7491 AN, Delden (Overijssel)

- advertentie -

Organisatie

Van Aerle

Van Aerle is een groot organisatieburo met rommelmarkten, jaarmarkten, braderieën en andere markten door het hele land.
kantoor@vlooienmarkten.nl

Learn More